Reunió final del projecte GEM a Barcelona

Els dies 26 i 27 de juliol s’ha celebrat l’última reunió del projecte GEM (Guidance and Entrepreneurship Mind-Sets through Games) a la seu d’Educaweb.

Els socis del projecte – CascaidCentro Studi PluriversumUPCNet i Educaweb –  s’han reunit per compartir els resultats de l’estudi d’impacte, establir les últimes millores a implementar en els productes creats, determinar el pla de difusió i fer avaluació del projecte.

El balanç final per part dels socis, després de gairebé 3 anys de treball, ha estat molt positiu. Tots es mostren molt satisfets amb el resultat del projecte.

Per a més informació sobre la reunió final del projecte GEM, consulta el següent article publicat per Educaweb “El juego para fomentar el emprendimiento contará con un manual y un Moodle para el profesorado”.