Quin impacte genera jugar amb el GEM?

Obtenir evidències de l’eficàcia d’accions i / o recursos és, sens dubte, un aspecte imprescindible en l’àmbit de l’educació i de l’orientació acadèmica i professional. I és en aquest sentit, que els socis del projecte GEM, cofinançat pel programa Erasmus + de la Comissió Europea, es van plantejar, des del seu inici, mesurar l’impacte del mateix entre l’alumnat que utilitzés el joc.

 

Tot i ser conscients del camí que falta per recórrer per poder obtenir unes conclusions sòlides i amb fiabilitat estadística (tenint en compte els requisits tècnics i temporals necessaris), les primeres dades – en el marc de la prova pilot – llancen uns resultats positius respecte a l’impacte que pot generar el GEM. Així, els alumnes que han participat en la prova han millorat el coneixement de 4 de les 7 competències emprenedores proposades en el projecte.


Leave a Reply