El joc GEM ja és una realitat!

El projecte GEM (Guidance and Entrepreneurship Mind-Sets through Games) arriba a la seva fi. El joc que té com a objectiu fomentar la mentalitat emprenedora i el coneixement de les competències transversals i emprenedores dels estudiants d’educació primària i primer cicle d’educació secundària, ja està disponible! 

El joc consta de 100 reptes, vinculats a 10 professions i 7 competències transversals i emprenedores. A través de GEM, els estudiants poden començar a explorar el món de les professions posant-se en la pell de diferents professionals i responent al que aquests farien en certs escenaris.

Accedeix al joc a través del següent enllaç: http://www.gemgame.eu/

I si vols treure-li el màxim de partit a GEM, entra en el curs en línia adreçat a professorat i professionals de l’orientació o descarrega’t el manual de GEM.